David de Silva, KANDY SPICES præsenterer sammen med Botti Vinbar Tropical Bistro pop up med srilankanske snacks, hoppers og curries. David serverer nogle af sine traditionelle favoritter, men også nogle med et lille twist af lokale råvarer. Masser af krydderier fra KANDY SPICES og eksotiske smage serveret med Bottis vine skænket af Bo Bratlan.
Short Eats
Srilankanske snacks
“Pearl” oyster
Østers med gurkemeje- og ingefær mignonette
Achcharu
Picklede tropiske frugter med røde skalotter, sennepsfrø & chili
Jackfruit cutlets & hot sauce
Kroketter med kartoffel og jackfrugt serveret med hot sauce
“Fjordreje” vadai
Vadai af røde linser med sambol af løg, tomat, lime og sprøde fjordrejer
—
Egg hopper
Srilankansk "crêpe" af ris og kokosmælk serveret med æg
Kukul mas chicken curry
Hopballe Mølle kylling med ristet karry, ingefær og chili
Sambols
Seeni løg sambol, pol kokos sambol & grøn sambol