Treat: 42% rabat på en valgfri burgermenu og øl / sodavand hos Proud Mary Copenhagen

Præsenteres af Proud Mary Copenhagen

Kun et stenkast fra Rådhuspladsen, finder du en forfriskende nyfortolkning af den velkendte, engelske pub. Siden Rosie gik på pension i 2020, så har Proud Mary Pub overtaget faklen og fyldt de gamle lokaler på Vesterbrogade 2 med sjæl og karisma.

De grønne vægge og autentiske kunstværker, som pryder væggene, omfavner alsidigheden i sit publikum med live musik for det tidlige klientel og DJ for det sene. Det er hverken størrelsen på din tegnebog eller dit outfit, der afgørende for, om du føler dig hjemme. Atmosfæren er afslappet, og du vil se alt fra folk i jakkesæt til fodboldtrøjer - udover selvfølgelig personalet, der bærer skotsternede kilte. 

Det er her du kommer for at se sport eller nyde en fyraftensøl, danse på bordene, fejre seværdigheder eller skabe nye bekendtskaber.

Det får du

Nyd vores lækre burgerere hos Proud Mary i København, hvor hyggen er inkluderet! Vælg din yndlingsburger og øl / sodavand fra vores menu og skab din egen perfekte burgeroplevelse. Vælg frit mellem vores udsøgte burgervarianter:

  • Mary Burger: En saftig oksebøf fra Grambogaard, mary-mayo, cheddar, rødløg og hjemmelavede pickles.
  • Bacon Chili Cheese Burger: Oksebøf fra Grambogaard, chili-mayo, cheddar, bacon, hjemmelavede syltede løg og chili cheese-toppe.
  • Chicken Burger: Kylling, hvidløgs-mayo, bacon, hjemmelavede pickles og rødløg.
  • Steak Burger: Grillet steak, sennepsmayo, sprøde løgringe, hjemmelavede pickles og ølmarinerede løg.
  • Vegetarian Burger: Stegt halloumi, mayo, rødløg, rucolasalat og marinerede champignon.

Og som prikken over i'et serveres alle vores burgere med lækre, sprøde fritter og en valgfri øl eller sodavand. Udvalget byder alt fra en Brooklyn Stonewall, Too Old To Die Young Party Crasher til en iskold Coca-Cola og meget mere - valget er dit!Adresse: Vesterbrogade 2A, 1620 København

Læs mere på: https://proudmarypub.dk/copenhagen

Kampagnepris: 125 kr

Spar op til 40%

Adresse: Vesterbrogade 2A, 1620 København

Indløsningsperiode: Værdibeviset kan indløses til og med d 29. februar 2024 i alle åbningsdage før kl. 16.00. Husk at booke dit bord på forhånd, for at sikre dig at der er plads.

Fremvisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.