Guidet af vores venetianske kok tager vi dig til Venedig til en dejlig sommeraften på Caronte, en charmerende ny restaurant beliggende i Carlsberg Byen.
Med udsigt over J.C. Jacobsens Have har Caronte en skøn terrasse, hvor vi serverer smagen af den venetianske lagune i en varm sommerstemning.
Din vært:
Caronte er en charmerende ny restaurant i Carlsberg Byen. Restauranten drives stolt af ejerne af Rufino Osteria, et af Københavns mest elskede italienske spisesteder, som har taget hul på en spændende ny satsning.
Beliggende i udkanten af J.C. Jacobsens' Have (Fadet 31), i hjertet af Carslberg Byen, tilbyder Caronte en dejlig madoplevelse.
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, orkestrerer mesterligt en kulinarisk symfoni på Caronte, hvor venetiansk flair møder pan-italiensk gastronomi. Hans retter, med rod i lokal tradition, sejler gennem Italiens rige kulinariske landskab. Hver tallerken er en mosaik af regionale smagsvarianter, kunstfærdigt hævet til nye højder.
Den fordybende oplevelse suppleres af Roots' kuraterede vinparringer, hvor den berømte sommelier Felix Chamorros innovative udvalg giver genlyd med Muzzarellis kreationer.
MENU
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, har designet en særlig menu til denne aften, med rod i den kulinariske tradition i hans elskede Venedig
Cicchetti Veneziani
Glaseret artiskok og marineret makrel med "Panzanella"-tomat
Lingua
Kalvetunge, sursød pebersauce, braiseret "Borettane"-løg, cashewnødder
Pappardelle
Pasta med grøn ærtecreme, guanciale, stegte skalotteløg og parmesanflager
Collo
Svinekæbe, nænsomt røget med hø, grøn pebersauce og årstidens grøntsager
Meringata
Kokosnødde- og citronmousse, crumble, marengs og salt citronkompot
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev