Vildtaften med 5 retters vildtmenu og vinsmagning

Præsenteres af Hotel Saxkjøbing

Oplev den hyggelige efterårsstemning i Restauranten på Hotel Saxkjøbing, når vi inviterer til en 5-retters vildtmiddag den 17. november med vinsmagning. Denne aften er dedikeret til naturen og jagtens spændende verden, og køkkenchefen glæder sig til at byde på smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Vildtet kommer fra Sydhavsøernes marker og skov og køkkenet anvender årstidens lokale råvarer.

Snacks:
- Kroket af confiteret fasanlår og kartoffel med karl Johan mayonnaise
- Krustade fyldt med kanin fra Blåbjerg
- Stegt kyllingehjerte med pigeonæblekompot
Vin: Bernard Haas Cremant d´Alsace, Alsace Frankrig


Røget fasanbryst med gelé af lollandske druer, frisk pære fra Vigmosegård og
rygeostcreme
Vin: Carneros Creek Chardonnay Reserve 2019, Californien USA
Ravioli med fyld af braiseret dådyrbov og syltet selleri. Bagt pastinak og
consommé af dådyr
Vin: Monte Chiaro Chianti 345 Riserva 2019 ØKO, Toscana Italien


Krikand med kvædepuré, glaserede og rå rødbeder, kantareller og vildtsauce
smagt til med rødbede
Vin: Zitta Bernardo Shiraz 2009, Barossa Valley Australien


Glaseret hvid chokoladefromage med havtornsorbet og brud af tempereret hvid
chokolade
Vin: Domaine Des Forges Coteaux du Layon 2021, Loire Frankrig


byder vi indenfor til en skøn aften med fantastisk mad og skønne vine fra 2010.
Velkommen til Vildtaften på Hotel Saxkjøbing
Pris kr. 1.120, - per person
inklusive vinmenu



Læs mere på: https://hotel-saxkjobing.dk/hotellet/velkommen/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »