Fredag d. 17. november byder vi indenfor til en weekend, der står i den vilde vins tegn. Her bliver vi meget klogere på vine til vildt, når Vin & Velsmag kigger forbi og fortæller om aftenens vinmenu, som de har sat til retterne. Alle vine vil blive præsenteret løbende under middagen og smagt på i fællesskab.
Vi garanterer at ingen går sultne i seng efter denne forrygende menu:
Vildt Menu
Krustade med grillede andehjerter og gulerod
Kroket af kartoffel og kantareller
Stegt brioche med andelevermousse
Terrine af confiterede fasanlår
Friske druer – Druegelé – Friseé salat
Lyngrillet dådyrfilet
Pære – Rygeost – Karseurter
Ravioli med fyld af vildsvinebov
Pastinak – Estragon – Consommé af vildsvin
Krikand stegt på ben
Rødbede – Morkelsauce – Estragon
Hasselbach æble
Æblekaramel – Hvid chokolade – Makron
byder vi indenfor til en skøn aften med fantastisk mad og skønne vine fra Vin og velsmag.
Velkommen til Vildtaften på Hotel Saxkjøbing
Pris kr. 1.220, - per person
inklusive vinmenu
Der er mulighed for overnatning med 30 % rabat til vildgæster. Anvend rabatkoden: VILDTNOK ved bookning af værelser.