Vildtaften med 5 retters vildtmenu

Presented by Hotel Saxkjøbing

I november tager vi del i Vildt Efterår på Lolland-Falster og inviterer indenfor på hotellet til et par vilde weekender. Vi har til lejligheden sammensat en særlig overdådig vildt-middag med mulighed for bookning af overnatning på hotellet inkl. den store morgenbuffet til 30 % rabat. Andvend rabatkoden : VILDTAFTEN

Oplev den hyggelige efterårsstemning i Restauranten på Hotel Saxkjøbing, når vi inviterer til en 5-retters vildtmiddag den 4. og den 18. november. Denne aften er dedikeret til naturen og jagtens spændende verden, og køkkenchefen glæder sig til at byde på smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Vildtet kommer fra Sydhavsøernes marker og skov og køkkenet anvender årstidens lokale råvarer. 

Menu

Snacks:
-       Krustade med grillede andehjerter og gulerod
-       Kroket af kartoffel og kantareller
-       Stegt brioche med andelevermousse
Vin: 2022 Tiefenbrunner, Gewürztraminer Merus, Italien
Forret:
-       Lyngrillet dådyrfilet
Pære – Rygeost – Karseurter
Vin: 2019 Libre & Salvaje, Garnacha Blanca, Spanien
Mellemret:
-       Terrine af confiterede fasanlår
Friske druer – Druegelé – Friseé salat
Vin: 2019 Domaine H, Cote de Brouilly, Beaujolais, Frankrig
Mellemret:
-       Ravioli med fyld af vildsvinebov
Pastinak – Estragon – Consommé af vildsvin
Vin: 2018 Domini Veneti Valpolicella C, Superiore, Veneto Italien
Hovedret:
-       Krikand stegt på ben
Rødbede – Morkelsauce – Estragon 
Vin: 2009 Zitta Bernado Shiraz, Australien
Dessert:
-       Hasselbach æble
Æblekaramel – Hvid chokolade – Makron 
Vin: 2021 Teo Costa Bianco Passito, Piemonte Italien
Menu           725,-
Vinmenu     495,-
 



Address: Torvet 9, 4990 Sakskøbing

Read more: https://hotel-saxkjobing.dk/hotellet/velkommen/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.