Vin vs. øl: Battle pt. 2

Præsenteres af Sigurd CPH x Nørrebro Bryghus

Vi er stolte af at kunne annoncere del 2 af vores populære event i samarbejde mellem Nørrebro Bryghus og Sigurd Vinbaren. I første runde blev øl og vin sat på prøve som den bedste ledsager til mad, og nu er vi tilbage for at fortsætte denne spændende duel. Nørrebros brygmester og Sigurds sommerlier er igen klar til at overbevise dig om, hvilken drik der virkelig tager prisen. Kom og vær med til en aften, hvor vi én gang for alle vil fastslå, om det er vin eller øl, der gør sig bedst til mad.

Dine værter:
Sigurd er en skjult kultur-perle på Nørrebro. Huset er delt op i 3 dele, med hhv. en natklub, en gårdhave og en vinbar. I vinbaren findes et omfattende naturvinskort og et 3-retters madkoncept med fokus på at komplementere vinen. Der er en bred vifte af kulturelle indslag at finde i Vinbaren, med alt fra kunstudstillinger, intimkoncerter og Pop-Up events. Den hårdfine balance mellem det rustikke og varme i indretningen gør Sigurd Vinbaren til den perfekte omgivelse til et event som dette.

Instagram
Facebook

Nørrebro Bryghus kræver ikke den store præsentation. De er kendt for at levere øl, der oser af Nørrebro på bedste vis.Adresse: Sigurdsgade 39, 2200 København N, Danmark

MENU

Velkomstsnack, hovedret & dessert

Menuen er ikke besluttet endnu, men kommer til at tage udgangspunkt i den vin og det øl, som bliver serveret på dagen.


Dertil

3 forskellige øl

2 forskellige vine

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

tirsdag 20. aug. 2024 kl. 18:00 - 21:00
á 400,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »