Vi er stolte af at kunne annoncere del 2 af vores populære event i samarbejde mellem Nørrebro Bryghus og Sigurd Vinbaren. I første runde blev øl og vin sat på prøve som den bedste ledsager til mad, og nu er vi tilbage for at fortsætte denne spændende duel. Nørrebros brygmester og Sigurds sommerlier er igen klar til at overbevise dig om, hvilken drik der virkelig tager prisen. Kom og vær med til en aften, hvor vi én gang for alle vil fastslå, om det er vin eller øl, der gør sig bedst til mad.
Dine værter
Sigurd er en skjult kultur-perle på Nørrebro. Huset er delt op i 3 dele, med hhv. en natklub, en gårdhave og en vinbar. I vinbaren findes et omfattende naturvinskort og et 3-retters madkoncept med fokus på at komplementere vinen. Der er en bred vifte af kulturelle indslag at finde i Vinbaren, med alt fra kunstudstillinger, intimkoncerter og Pop-Up events. Den hårdfine balance mellem det rustikke og varme i indretningen gør Sigurd Vinbaren til den perfekte omgivelse til et event som dette.
Nørrebro Bryghus kræver ikke den store præsentation. De er kendt for at levere øl, der oser af Nørrebro på bedste vis.
MENU
Snack:
Padrons, toskansk capocollo, hjemmelavet surdejsbrød og pisket smør
Hovedret:
Smørstegt spidskål med miso beurre blanc, korianderblomster, urteolie og ristet purløg
Dessert:
Pavlova (marengs) med citron/hyldeblomstcreme og bær
Dertil
3 forskellige øl
2 forskellige vine
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev