Vinsmagning & Delikatesser fra Provence

Præsenteres af Frederiksberg Centret

Tag med på en sanselig rejse til Provence, når Otto Suenson og Gastronomer inviterer til en aften fyldt med vin, viden og udsøgte delikatesser på Frederiksberg Centrets tagterrasse.

I anledning af Copenhagen Cooking byder Otto Suenson på en nøje udvalgt vinsmagning med klassiske og karakterfulde vine fra Provence. Undervejs deler deres vineksperter ud af deres store viden om områdets terroir, druer og vinproduktion.

Sideløbende præsenterer Gastronomer et udvalg af håndlavede delikatesser fra samme region – alt fra tapenade, pølser og oliven til særlige oste og brød. Deres madentusiaster fortæller om råvarernes oprindelse, traditionerne bag og hvordan de komplementerer vinene.

Det bliver en aften, hvor du ikke blot smager Provence, du får historien og passionen med i glasset og på tallerkenen.

Kom og bliv inspireret – og tag en bid af Provence med hjem.

Dine værter
Otto Suenson er en af Danmarks ældste og mest anerkendte vinhandlere, kendt for deres nøje udvalgte vine og store ekspertise i europæiske vinregioner.

Gastronomer er et passioneret madunivers med speciale i autentiske delikatesser, der forener smag, fortælling og tradition med kærlighed til råvarer.

Otto Suenson og Gastronomer har begge en butik placeret i Frederiksberg Centret, og i anledning af Copenhagen Cooking er de gået sammen med centret om at tilbyde en uforglemmelig aften med vin, mad og viden under åben himmel på tagterrassen.

frbc-shopping.dk

I tilfælde af dårligt vejr...
Begivenheden finder sted på Frederikberg Centrets tagterrasse. Hvis dårligt vejr, rykker eventet indenfor i Frederiksberg Centret.

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.


MENU

Aftenens vinsmagning byder på et håndplukket udvalg af klassiske vine fra Provence, ledsaget af nøje udvalgte delikatesser fra samme region.

På bordet finder du et nøje kurateret udvalg af håndlavede specialiteter fra samme region – fra tapenade, charcuteri og oliven til udvalgte oste og brød. Undervejs deler stedets madentusiaster deres viden om råvarernes oprindelse, de lokale traditioner og hvordan smagene spiller sammen med vinene.



Adresse: Frederiksberg Centret, Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

onsdag 20. aug. 2025 kl. 17:00 - 19:00
Begivenheden finder sted på Frederikberg Centrets tagterrasse.
á 475,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »