Wine & Walk x Københavns Havn Special

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med Copenhagen Insight ud og nyde forsommeren i Københavns Havn med 4 glas lækker vin fra Vinimondo.


Det er weekend og det begynder endelig at være varmt i luften, så hvordan oplever du København bedst?

En mulighed er en stemningsfyldt forsommer Social Tour gennem Københavns Havn, hvor der undervejs er fortællinger, vinsmagning og masser af højt humør.


Copenhagen Insight har fokus er at skabe Social Tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b. Turen har som altid fokus på alle de spændende initiativer og muligheder der er i København i løbet af foråret og sommeren og sørger for at klæde jer godt på til at få endnu mere ud af det hele. Efter turen er I super klar på 2024 sæsonen af København :-) Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight. 


Wine & Walk arrangeres i samarbejde med Vinimondo på Christianshavn og inkluderer 4 glas vin undervejs - en omgang velsmagende lørdags cava, rosé, hvidvin og rødvin. 

Denne gang starter vi turen under Knippelsbro på Christianshavns siden og fortsætter gennem Christianshavn og slutter nær Operaparken. 

Ved spørgsmål angående Wine & Walk kontakt events@copenhageninsight.com


Forsommeren skal ikke bare ses, det skal mærkes og nydes… At det tilmed smager godt, det er jo bare lækkert!Adresse: Under Knippelsbro, ved Kulturtårnet, 1400 København K

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.