WINEMAKERS DINNER MED CANTINA SORRES

Presented by CHÉ FÈ

Kære vingæst,

Vi er meget glade for endelig at kunne invitere dig til vinsmagning igen.

Du har måske bemærket, at der er gået noget tid siden sidst. Vi var nemlig så uheldige at få en omfattende vandskade i vores lille vinkælder og det har taget tid at få kælderen klar igen. Til gengæld er kælderen nu blevet endnu bedre egnet til at slappe af og nyde god vin i.

Og vi lægger hårdt ud. Årets første vinsmagning bliver nemlig også årets mest nørdede. Vi skal til Sardinien og til en producent med stolte traditioner. En producent, man ikke bare lige ringer til for at aftale en smagning. Det kræver meget mere, og måske var det aldrig lykkedes, hvis ikke Katrines italienske familie havde det helt rigtige sardiske efternavn.

Det åbnede døren hos ’Cantina Sorres’ og du kan glæde dig til en unik vinoplevelse. Vinene fra ’Cantina Sorres’ er resultatet af håndværk, som er gået i arv i generationer, og resultatet af et ønske om at skabe en vin med en stærk identitet og respekt for det unikke landskab ved Asinara bugten i det nordvestlige hjørne af Sardinien.

’Cantina Sorres’ lægger al deres arbejde og sjæl i at producere én rødvin og én hvidvin hvert år. Vi har derfor fundet flere årgange frem til dig, så du rigtigt kan fornemme forskellene i årenes klima i vinen.

Delia Fiori, der er den ene af to søstre, der ejer vinhuset, vil fortælle meget mere om det, når hun guider smagningen. Smagningen bliver ledsaget af 9 serveringer.

Har du efter smagningen plads til lidt ost, dessert eller kaffe, kan den festlige aften fortsætte i restauranten.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig,

Katrine og Delia

P.S. Vi har kun tyve pladser til hver aften så booking sker efter først-til-mølle-princippet

Address: store kongesgade 59E

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223