Top din Hotdog

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Kom med når vi torsdag den 26. august inviterer til workshop med John Michael Jensen, der til daglig står bag Johns Hotdog Deli. Du og en lille skare af madører vil i løbet af workshoppen lære hemmeligheden bag de perfekte toppings, så din hjemmelavede hotdog for fremtiden vil kunne feje benene væk under selv den mest garvede hotdog-connaisseur.

Den ristede hotdog er særlig, da det er de forskellige toppings, der tilsammen sikrer den helt rette kombination af sødme, syre, salt & sprødt. Hvorfor ikke tage ved lære af mesteren selv, når Hotdog-John går i køkkenet og viser hvordan han tilbereder den perfekte spicy chutney eller giver sig i kast med en hjemmelavet sennep tilsat øl.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Info

Vi sørger for de nødvendige køkkenredskaber og råvarer til workshoppen. Vil du være med til at spare ressourcer, så tag endelig dine egne glas med til de færdige toppings. Vi har selvfølgelig også nogle i baghånden, hvis det bliver nødvendigt.



Adresse: Festivalpladsen, Israels Plads 1, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 26. aug. 2021 kl. 16:00 - 17:00
á 120,00 kr.
+ 11,00 kr.