Fælles familiemiddag på terrassen

Præsenteres af Cork Vinbar

Oplev en middag i familiestil på Cork Vinbars terrasse med fælles tapas og vin.

Under Copenhagen Cooking får du mulighed for at opleve en velsmagende middag på Cork Vinbar. Der vil være en blanding af tapas på bordet inklusiv oliven, mandler, blandet fisk, charcuteri, ost, paté og brød.

Hver gæst modtager en velkomstdrink med bobler, et glas hvidvin og et glas rødvin. Cork Vinbar har for nylig åbnet deres terrasse, og det vil de fejre med denne fælles middag for at få mest muligt ud af en (forhåbentlig) herlig sensommeraften. Billetten inkluderer også vand med/u brus ad libertum.

Bemærk at prisen nedenfor er exklusiv billetgebyr.


Menu

Du vil modtage et glas Cremant d'Alsace ved ankomsten, som nydes med oliven og saltede mandler på bordet.

Første runde består af en blanding af dåsefisk: ansjoser, brislinger og blåmuslinger, serveret med ristet brød og frisk mayo. Dette serveres med et glas Gruner Veltliner.

Anden runde består af en blanding af ost, charcuteri og paté, serveret med hjemmebagt brød & olivenolie, forskelligt tilbehør som kompot, cornichoner, sennep & kiks. Sammen med et glas rødvin fra Rhône.

Følg Cork Vinbar på facebook eller instagram for mere information.



Adresse: Cork Vinbar, Henrik Steffens Vej 2, 1866 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.