Under dette års Copenhagen Cooking samler Foodprint Nordic og Simple Feast, kunstnere, kokke, alle spisende og de mennesker der gror vores mad til to pop-up events, hvor vi fejrer de ypperste råvarer, som den danske landbrugsjord kan fremtrylle.
Under to middage hos Simple Feast, fejres årstidens råvarer fra mindre landbrug som Øhave på og Vild Hvede fra Fyn, Godis Grønt i Lejre samt Seerupgaard fra Amager. Selve middagen tilberedes at talentfulde kokke fra den danske madscene, blandt andet Frederico D’Andretta, Tom Siebeler, Laura Trilliot og Ingeborg Bloch Christensen. Kokkene vil hver især kreere deres lækre og innovative plantebaseret middage i samspil med det landbrug råvarerne er fra.
Artisterne Clarissa Connely og Mija Milovic, fra den eksperimenterende københavnske musikscene, vil sørge for vidunderlige toner når de helt ekstraordinært afholder intimkoncerter for gæsterne.
Fotoudstillingen ‘ Det vi skaber’ skabt af jordbruger og fotograf Katrine Bach Hansen sørger for den perfekte kulisse for disse 2 sanselige sommeraftener på Refshaleøen.
Se de to forskellige line-up hvor kunstnere, kokke og landbrug er forskellige for hver aften.
Sponseret af FoodSHIFT2030.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Både råvarer, kokke, menu og musik vil variere i løbet af de to dage eventene afholdes. Middagene vil alle være plantebaserede family style middage, i samspil mellem bønder og kokke.
Alle menuer serveres inklusiv en velkomstdrink og tre glas vin
Søndag den. 21. August:
Bag råvarerne: Vild Hvede og Seerupgaard fra Amager
I køkkenet: Laura Trillot og Ingeborg Block Christensen
Musikken: Mija Milovic
Mandag den. 22. August:
Bag råvarerne: Vild Hvede og Godis Grønt fra Lejre
I køkkenet: Frederico D'Andretta og Tom Siebler
Musikken: Clarissa Connely
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev