Fix Food - Fix the Planet

Præsenteres af Footprint Nordic & Simple Feast

Under dette års Copenhagen Cooking samler Foodprint Nordic og Simple Feast bønder, kokke, kunstnere og spisende gæster, til tre forskellige fejringer af de ypperste fødevarer som den danske landbrugsjord kan fremtrylle.

Under ??tre pop-up middage hos Simple Feast, fejres årstidens råvarer fra lokale landbrug som,; Øhave, Vild Hvede, Godis Grønt og Seerupgaard. Selve middagen tilberedes af en række talentfulde kokke fra den danske madscene, blandt dem er: Frederico D’Andretta, Tom Siebeler, Laura Trillot og Ingeborg Bloch Christensen. Kokkene vil hver kreere deres lækre og innovative plantebaserede middage, i samspil med de lokale bønder.

ML Buch, Clarissa Connely og Mija Milovic, fra den eksperimenterende københavnske musikscene, vil sørge for den festlige stemning, under hver af de tre events. Fotoudstillingen 'Det vi skaber' skabt af bonde og fotograf Katrine Bach Hansen sørger for den perfekte kulisse for disse aftener på Refshaleøen.

Produkterne, kokkene og kunstnerne vil ændre sig i løbet af de tre arrangementer. Se forskellige line-ups under "menu".

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Både råvarer, kokke, menu og musik vil variere i løbet af de tre dage eventene afholdes. Middagene vil alle være plantebaserede family style middage, i samspil mellem bønder og kokke.

Alle menuer serveres inklusiv en velkomstdrink og tre glas vin

Lørdag den. 20. August:

Bag råvarerne: Øhave og Vild Hvede fra Fyn

I køkkenet: Kommer

Musikken: ML Buch

 

Søndag den. 21. August:

Bag råvarerne: Vild Hvede og Seerupgaard fra Amager

I køkkenet: Laura Trillot og Ingeborg Block Christensen

Musikken: Mija Milovic

 

Mandag den. 22. August:

Bag råvarerne: Vild Hvede og Godis Grønt fra Lejre

I køkkenet: Frederico D'Andretta og Tom Siebler

Musikken: Clarissa Connely



Adresse: Simple Feast, Refshalevej 159A, 1442 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 20. aug. 2022 kl. 17:00 - 20:00
á 575,00 kr.
+ 20,00 kr.
søndag 21. aug. 2022 kl. 17:00 - 20:00
á 575,00 kr.
+ 20,00 kr.
mandag 22. aug. 2022 kl. 17:00 - 20:00
á 575,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »