Fransk Osteskole

Præsenteres af Ma Poule

Hvordan laver man en ost? Hvorfor kan noget så simpelt som syrnet mælk se, dufte og smage vidt forskelligt alt afhængigt af om det kommer fra Alperne eller Pyreneerne?

Bliv klogere på ost til Ma Poules franske osteskole. På osteskolen bliver du præsenteret for fire forskellige oste og får de skæve historier bag. Vi skal diskutere, hvorfor de små producenter, der har lavet ost i generationer, kæmper en hård kamp for at overleve og har svært ved at videreføre deres håndværk i en global verden. Vi trækker også paralleller til dansk osteproduktion og udveksler erfaringer mellem de to lande.

Og så skal vi selvfølgelig smage på ostene og lære, hvad der kendetegner de forskellige oste, og hvordan man beskriver smagen.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Menuen inkluderer en ostetallerken med fire forskellige franske oste samt et glas vin eller anden drik.Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 28. aug. 2022 kl. 13:00 - 14:30
á 155,00 kr.
+ 20,00 kr.
søndag 28. aug. 2022 kl. 15:00 - 16:30
á 155,00 kr.
+ 20,00 kr.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »