Hvordan laver man en ost? Hvorfor kan noget så simpelt som syrnet mælk se, dufte og smage vidt forskelligt alt afhængigt af om det kommer fra Alperne eller Pyreneerne?
Bliv klogere på ost til Ma Poules franske osteskole. På osteskolen bliver du præsenteret for fire forskellige oste og får de skæve historier bag. Vi skal diskutere, hvorfor de små producenter, der har lavet ost i generationer, kæmper en hård kamp for at overleve og har svært ved at videreføre deres håndværk i en global verden. Vi trækker også paralleller til dansk osteproduktion og udveksler erfaringer mellem de to lande.
Og så skal vi selvfølgelig smage på ostene og lære, hvad der kendetegner de forskellige oste, og hvordan man beskriver smagen.
Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Menuen inkluderer en ostetallerken med fire forskellige franske oste samt et glas vin eller anden drik.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev