Frederiksberg Høstfest: Falsters Kyst x Lammehave Økologi

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Til Frederiksberg Høstfest 2022 får vi besøg fra Falster, når Falster Kyst tager deres lokale leverandør Lammehave Økologi under armen og står for en menu med udsøgte råvarer.

OBS: bemærk at lokationen er blevet ændret til Bispeengbuen grundet vejret.

Idyllisk placeret på Falsters østligste kyst ligger Falsters Kyst, som består af Pomle Nakke Traktørsted, Hesnæs Havn Spisebord & Bageri og Selskabslokalet Kongsnæs. På Hesnæs Havn er et af de gamle garnhuse blevet forvandlet til et kombineret bageri, konditori og køkken og et spisested med lette retter i en afslappet stemning. Følger man kysten sydpå finder man traktørstedet Pomle Nakke i skoven på klinten over havet. Her bruger køkkenchefen, Christoffer Brink, helst hvad der kan findes lokalt på menukortet, der udfordrer såvel smagsløg som områdets råvarer.

Lammehave Økologi er et økologisk landbrug med 32 hektar jord beliggende på det østlige Falster. På markerne dyrkes korn af gamle sorter til mel, mange forskellige grøntsager og kløvergræs til gårdens egne får. Fårene går på mose- og engarealer om sommeren og derudover har gården en stor hønsegård med frugttræer. Gården har i mange år arbejdet ud fra idéen om, gerne at ville levere deres varer direkte til private, restauranter, efterskoler mm. Det kræver en masse flittige hænder. Ca. 8 ansatte med særlige behov, hjælper med alle de opgaver, som gårdens forskellige produktionsgrene indeholder.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Forret:
Majs med BBQ og vesterhavsost og chili

Hovedret:
Glad gris med grønt fra Lammehave og resten af Falster.

Dessert:
Sofias sommer dessert med mørke bær og blomster.

 



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.