Frederiksberg Høstfest: Janice x Danish Crown Dyrbar

Præsenteres af Copenhagen Cooking

På Vesterbrogade 122 ligger den nyåbnede restaurant og vinbar Janice, der til dette års Frederiksberg Høstfest er gået sammen med Dyrbar om at skabe en uforglemmelig middag.

OBS: bemærk at lokationen er blevet ændret til Bispeengbuen grundet vejret.

Janice arbejdes der med sæsonens råvarer, men dogmerne er dog ikke så faste, at smagen ikke altid er det vigtigste. Både retter og vinene på Janice ændres dagligt efter lyst og tilgængelige råvarer. Janice er en kombineret restaurant og vinbar, så du kan både komme forbi for at få stillet den store sult og gå på opdagelse i vinkortet, men også for at få et hurtigt glas i baren. Ligesom med maden er folkene ikke dogmatiske omkring "naturvin" men har en forkærlighed for de rene, umanipulerede og levende vine.

Dyrbar er lillesøster til Guldrummet, hvor Danish Crown i mere end 20 år har produceret kvalitetskød til danske restauranter. Med Dyrbar er kvalitetskødet nu også tilgængeligt for den almindelige forbruger, der er på udkig efter den kvalitet og de udskæringer, som ellers ikke lige er til at opdrive.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Forret:
Røget makrel med sommersalat af ærter og citron 

Hovedret:
Krogmodnet svinebryst fra Dyrbar i sommer barbecue.
Serveret med
Bladbeder & grønne bønner.
Kartoffelsalat med syltet sennep og løvstikke

Dessert:
Cheesecake a la Janice.



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.