Gastronomisk vandring fra Cisternernes mørke til Bakkehusets idyl

Præsenteres af Frederiksbergmuseerne

Tag på en audioguidet gastronomisk vandring, indtalt af den danske skuespiller Ellen Hillingsø, gennem Søndermarkens enge med sælsomme fortællinger i ørene og en gastro-kurv under armen.

Under Copenhagen Cooking tilbyder Frederiksbergmuseerne en særudgave af deres gastronomiske lydvandring. Til denne unikke aften-event kan man bevæge sig gennem en af hovedstadens smukkeste parker med en gastrokurv under armen og sælsomme fortællinger i ørene. I kurven finder man små smagsoplevelser med rod i fortidens syltemetoder og de fem grundsmage; salt, surt, sødt, bittert og umami. Alle smagsvariationerne er skabt med udgangspunkt i områdets natur og historie og udviklet af Bakkehusets køkkenchef, Fie Berlin, i samarbejde med den professionelle urtesamler, Thomas Laursen.

Gastronomisk lydvandring – en rejse i tid og sted
Efter endt besøg i Cisternernes underjordiske mørke guides du på vandring gennem Søndermarken. Find den lange Norske Allé med de hundrede år gamle lindetræer, der står stoisk knejsende med deres grønne hjerteformede blade, og oplev det dramatiske landskabssceneri ved det såkaldte Norske parti med en spinkel træbro, vand og kuperet terræn. Lad forskellige tiders fortællinger udfolde sig på din vej gennem parken samtidig med at du guides gennem unikke smagsoplevelser:

”Om lidt begiver du dig ud på broen, og på det højeste punkt stopper du op og kigger mod byen gennem træernes blade - fra midten ses spiret på Frederiksberg Kirke, du er stadig midt i en storby. Men i et stille øjeblik under granerne, i et mellemrum mellem land og vand. Tag krukken med det blå låg, og tag indholdet i munden”
Uddrag fra Frederiksbergmuseernes Gastronomiske lydvandring.

Vandringen ender i en af byens fineste oaser, Bakkehuset, arnestedet for dansk guldalder, hvor H.C. Andersen og andre digtere engang samledes. Her på kanten af drømmenes by og hovedstadens grønne hjerte, slutter den gastronomiske lydvandring med sommerdrinks, skabt på urter fra Kamma Rahbeks berømte romantiske have, og fællessang under kastanjen.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Information

Den gastronomiske vandring starter i Cisternerne i Søndermarken, overfor Frederiksberg Slot.
Efter endt udstillingsbesøg udleveres gastro-kurven til vandringen i Cisternernes billetsalg.
Gastro-kurven afleveres i Bakkehuset efter endt lydvandring.

Indholdet i kurven er ikke dækkende som et måltid.

Turen kan være udfordrende for svagtseende og gangbesværede.
Anbefalet aldersgrænse: 15 år og opefter.
Deltagere skal være iklædt praktisk tøj og fodtøj.

Forud for deltagelse skal man downloade app’en Frederiksbergmuseerne på App Store, Google Play eller via www.frederiksbergmuseerne.dk



Adresse: Cisternerne, Søndermarken, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

onsdag 24. aug. 2022 kl. 19:00 - 21:30
á 489,00 kr.
+ 20,00 kr.
torsdag 25. aug. 2022 kl. 19:00 - 21:30
á 489,00 kr.
+ 20,00 kr.
fredag 26. aug. 2022 kl. 19:00 - 21:30
á 489,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »