Gris og Grønt på Restaurant Mark

Præsenteres af Restaurant Mark

Restaurant Mark hylder to søndage alt det gode, Danmark har at byde på fra marken, stalden, havet, frugthaverne og skoven.

Til Copenhagen Cooking serveres der helstegt, dansk gris fra den åbne grill, som man kan slå sig ned og nyde på den solbeskinnede terrasse på Axeltorv midt i København.
Restaurant Mark byder velkommen med snacks og kold sangria. Herefter kan man tage for sig af den lækre gris fra grillen og masser af gode grøntsager fra Kiselgården. Måltidet rundes af med en pæredansk æbletrifli.

Under middagen får vi besøg af syltemesteren Rie Schimmel fra Syltet, som fortæller om sine produkter og man kan smage på hendes lækre, syltede sager til maden.

Læs mere om Restaurant Mark på hjemmesiden, Facebook eller Instagram.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Velkomstsnacks og sangria
Helstegt, dansk gris og grøntsager fra grillen
Æbletrifli af danske æbler



Adresse: Restaurant Mark, Axeltorv 3, 1609 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 21. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
á 525,00 kr.
+ 20,00 kr.
søndag 28. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
á 525,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »