Gris og grønt på Restaurant Mark

Præsenteres af Restaurant Mark

To søndage under Copenhagen Cooking hylder Restaurant Mark alt det gode, Danmark har at byde på fra marken, stalden, havet, frugthaverne og skoven.

Der serveres helstegt, dansk gris fra den åbne grill, som du kan nyde på den solbeskinnede terrasse på Axeltorv midt i København.

Restaurant Mark byder velkommen med snacks og kold sangria. Herefter kan du tage for dig af den lækre gris fra grillen og masser af gode grøntsager fra Kiselgården. Måltidet rundes af med en æbletrifli.

Under middagen får vi besøg af syltemesteren Rie Schimmel fra Syltet, som fortæller om sine produkter og du kan smage på hendes lækre, syltede sager til maden.

Læs mere om Restaurant Mark på hjemmesiden, Facebook eller Instagram.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Velkomstsnacks og sangria
Helstegt, dansk gris og grøntsager fra grillen
Æbletrifli af danske æbler



Adresse: Restaurant Mark, Axeltorv 3, 1609 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.