JANCHI Koreansk Fællesspisning

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Kom med til koreansk festmiddag under Copenhagen Cooking.

Fredag den 26. august inviterer Copenhagen Cooking Yuna Kim i køkkenet, mens vi dækker op til langbordsmiddag og fællesspisning på Festivalpladsen ved Israels Plads.

Her er der rig mulighed for at opleve, hvordan man kombinerer smag, traditioner og sjov i det koreanske køkken, når Yuna serverer aftenens menu.
Ordet "Janchi" betegner nemlig fest og det, at nyde mad i fællesskab og traditionen tro, så er der er lagt op til festlig fællesspisning under Copenhagen Cooking. 

Glæd dig til at møde Yuna Kim
Yuna’s kærlighed til gastronomien er solidt plantet i hjemlandet Korea, hvor hun er opvokset med fermenteret og plantebaseret mad inspireret af traditioner og buddhistiske leveregler.

De seneste fire år har hun beriget Danmark med sin kokkekunst på restauranter som Relæ, Manfreds, Jordnær og Restaurant Barr. Inden at hun for nylig skiftede til en stilling som souschef på Dyrehaven, hvor hun skal være med til at give stedet en inspiration og kundskaber fra Korea. 


Menu

Alt serveres til deling

Ris, suppe, kimchi og namul (krydrede grøntsager)
Japchae (søde kartofler, nudler og grøntsager) serveret med spicy kylling - dak galbi

En sød afslutning



Adresse: Festivalpladsen, Israels Plads 3, 1630 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Fredag d. 26
fredag 26. aug. 2022 kl. 18:30 - 21:00
á 265,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »