Kom med til koreansk festmiddag under Copenhagen Cooking.
Fredag den 26. august står Yuna Kim i køkkenet, mens vi dækker op til langbordsmiddag og fællesspisning på Festivalpladsen ved Israels Plads.
Her er der rig mulighed for at opleve, hvordan man kombinerer smag, traditioner og sjov i det koreanske køkken, når Yuna Kim serverer aftenens menu. Ordet "Janchi" betegner nemlig fest og det, at nyde mad i fællesskab. Og det er netop det, vi skal denne aften på Israels Plads!
Glæd dig til at møde Yuna Kim
Yuna Kims kærlighed til gastronomien er solidt plantet i hjemlandet Korea, hvor hun er opvokset med fermenteret og plantebaseret mad inspireret af traditioner og buddhistiske leveregler.
De seneste fire år har hun beriget Danmark med sin kokkekunst på restauranter som Relæ, Manfreds, Jordnær og Restaurant Barr. Hun er for nyligt blevet souschef på Dyrehaven på Vesterbro, hvor hun skal være med til at give menuen et touch af Korea.
Alt serveres til deling
Ris, suppe, kimchi og namul (krydrede grøntsager)
Japchae (søde kartofler, nudler og grøntsager) serveret med spicy kylling - dak galbi
En sød afslutning
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev