Jordforbindelse til hoved, hjerte og mave

Præsenteres af Mangholm

Under Copenhagen Cooking byder Mangholm ved Hillerød velkommen på landet til en helt unik smagsoplevelse. Direkte fra jord til bord med fokus på jordforbindelse til hovedet, hjertet og maven.

Aftenen starter kl. 18 med en vandring ud i grøntsagsmarken med Mangholms ejer Tine Hage. Her fortæller hun om arbejdet med jorden på gården med fokus på mikroliv, planter og dyr. Ude i marken sanser vi jorden, mærker og dufter til den, hvorefter vi sætter i restauranten til en helt unik og sanselig madoplevelse.

På terrassen, der er omkranset af den smukke staudehave og med udsigt over egne marker og det vidunderlige, Nordsjællandske, bakkede landskab nyder vi et glas hjemmelavet og velduftende urtete med blomster og urter fra haven akkompagneret af sang og musik fra cello og violin.

Vores kok Jakob Kierecki tilbereder en særlig menu med inspiration fra havens ny-høstede, økologiske grøntsager og råvarer. Alt serveres nænsomt og æstetisk, i en jordnær og hyggelig atmosfære, med en kærlig hilsen til det klassiske danske landkøkken.

18-18.30 Havevandring med jordforbindelse.
18.30 Velkomst te med koncert på terassen med cello, klaver og violin.
19-21 Fællesmiddag.

Om Mangholm
Mangholm er et familiedrevet, 100 % økologisk og selvejet landbrug drevet af Tine Hage, der i 10 år har arbejdet med det alsidige, regenerative landbrug, dyrehold, naturpleje og biodiversitet og her brænder for at formidle om natur, mad, kvalitet og bevaring af den levende kulturarv hun og familien aktivt tager del i.

Læs mere om Mangholm her og følg med på Facebook og Instagram

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Havevandring med jordforbindelse

Velkomst te, postevand, koncert og tre-retters menu med alt godt fra haven.

Yderligere drikkevarer købes seperat på aftenen.

Alle vine er økologiske eller biodynamiske og nænsomt udvalgt til den fuldkomne smagsoplevelse.



Adresse: Mangholm, Hillerødvej 20, Tulstrup, 3400 Hillerød

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 19. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
á 495,00 kr.
+ 20,00 kr.
lørdag 20. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
á 495,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »