Inde i blandt de gamle huse i Strædet, finder du Restaurant Norrlyst, der i deres fortolkning af grøntsager og mejeriprodukter byder på masser af kål og Gammelknas fra Arla Unika.
Menuen bestilles direkte hos restauranten.
Kål & Ko-minoen
Under Copenhagen Cooking kan du over 10 dage få 6 unikke smagsoplevelser, når 6 udvalgte restauranter i Indre By har udviklet hver deres ret, hvor mejeri og grønt er i fokus.
Tag rundt på hele Kål & Ko-minoen eller besøg enkelte stop på ruten. Hvert sted står klar med inspiration til, hvordan mejeriprodukter kan tage dine grønne retter til næste niveau med masser af smag, fedme og tekstur.
Udover Restaurant Norrlyst, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Restaurant Norrlyst er beliggende i hjertet af København – på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Her fokuserer køkkenet på rene grønne smage fra gode nordiske råvarer, og sæsonerne prioriteres højt i maden. Der er sammenhæng mellem det, der hænger på træerne, og det der bliver serveret på tallerkenen, hvilket de seneste tre år har resulteret i en Michelin Bib Gourmand fra guiden.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her.
MENU
Bagt spidskål - Cremet polenta - kålboullion - Gammel knas & kartoffelskum - Rosmarinolie - Hasselnødder
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du booker bord på Norrlysts hjemmeside her.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev
Du bestiller og betaler for retten, når du besøger restauranten.
You order and pay for the dish, when you are at the restaurant.