Kål & Ko-ruten: Norrlyst i en kålkavalkade

Præsenteres af Norrlyst

Den Michelin-anbefalede restaurant Norrlyst, der gemmer sig bag de charmerende røde mure i det indre København, byder i deres fortolkning af grøntsager og mejeriprodukter på masser af kål og Gammelknas fra Arla Unika.

Menuen bestilles direkte hos restauranten.

Udover Norrlyst, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-ruten:

Din vært
Restaurant Norrlyst er beliggende i hjertet af København – på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Her fokuserer køkkenet på rene grønne smage fra gode nordiske råvarer, og sæsonerne prioriteres højt i maden. Der er sammenhæng mellem det, der hænger på træerne, og det der bliver serveret på tallerkenen, hvilket de seneste tre år har resulteret i en Michelin Bib Gourmand fra guiden.

Facebook
Instagram

En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.



Adresse: Kompagnistræde 8, 1208 København K

MENU

Bagt spidskål - Cremet polenta - kålboullion - Gammel knas & kartoffelskum - Rosmarinolie - Hasselnødder

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Det er gratis at deltage, og du kan bare møde op.

It is free to participate in this event. A ticket is not required.


fredag 16. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
lørdag 17. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
søndag 18. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
mandag 19. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
tirsdag 20. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
onsdag 21. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
torsdag 22. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
fredag 23. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
lørdag 24. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00
søndag 25. aug. 2024 kl. 11:30 - 21:00