Kål & Ko-ruten: Selmas smagfulde smørrebrød

Præsenteres af Mælkeafgiftsfonden x Copenhagen Cooking

Kig forbi Selma i Indre By og oplev et sublimt fortolket smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistacie og prästost.

Da der er stor efterspørgsel efter pladserne hos Selma, anbefales, at man booker bord i god tid.

Menuen bestilles direkte hos restauranten.

Udover Selma, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-ruten:

Din vært
Selma er en ydmyg og nysgerrig fortolkning af smørrebrød. Med respekt både for innovation og tradition, fokus på håndværk og velsmag. Vi er et råvare og sæsonbaseret køkken bygget på råvarer fra regenerative ildsjæle. Med et værtskab baseret på trivsel og stolt faglighed samt en dynamisk menu i konstant bevægelse.

Instagram

En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.




Adresse: Rømersgade 20, 1362 København K

MENU

Smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistache og prästost

Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Menuen købes direkte af restauranten.

The menu is purchased directly at the restaurant.


fredag 16. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00
lørdag 17. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00
søndag 18. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00
mandag 19. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00
onsdag 21. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00
torsdag 22. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00
fredag 23. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00
lørdag 24. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00
søndag 25. aug. 2024 kl. 11:30 - 23:00