Kål & Ko-ruten: SEKS serverer polske lækkerier

Præsenteres af Seks Bakery & Eatery

Besøg Jan og Monika hos SEKS Bakery & Eatery, når de inviterer ind på en nyfortolkning af den polske ret golabki, som Monika savner hjemmefra. Der bliver lagt masser af kærlighed i retten, når den fortolkes med cremet biodynamisk ostefyld serveret med krydret dressing. Retten tilpasses efter råvarer, der er i sæson.

Menuen købes direkte hos restauranten.

Udover SEKS,kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-ruten:

Dine værter
Hej! Vi er Monika og Jan, og sammen med vores børn rejser vi rundt i verden for at lære nye mennesker at kende omkring deres bord, møde deres kultur og nyde nye madoplevelser.

Vores SEKS på Krystalgade er det vegetariske 90-100% økologiske bageri & spisested, hvor alt er produceret på stedet fra bunden. Den er fuld af vores minder, souvenirs, smage og dufte, som vi har samlet, mens vi har rejst rundt i verden. Vores gæster sætter pris på højt elskede kager, der kun er lavet på surdej, mere end cremede cheesecakes og et unikt rejsekøkken med yndlingsretter, som vi har nydt på første hånd og forelsket os i under alle rejserne. Men vi serverer mere. Vi er meget stolte af specialkaffe, brød, boller og endelig fire mad- og rejsebøger, som vi har skrevet, fulde af opskrifter, fotos og eventyr. Vi bruger så mange danske, lokale, sæsonbestemte og økologiske ingredienser som muligt. Seks er åbent for alle og bringer folk sammen omkring borde over mad og drikke.

Vores spotfilosofi og gæstfrihed er inspireret af alle de gode, hårdtarbejdende mennesker, vi har mødt i deres små familierestauranter eller enmandskiosker, skure, vogne og på de farverige, lave skamler på hawkermarkeder, dai pai dongs og warungs. Vi håber, at du vil fordybe dig i vores sted i København og fornemme synet, lyden, smagen og duftene af vores lækre eventyr rundt om i verden, som om du var der selv.

Instagram

En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.Adresse: Krystalgade 6, 1172 København

MENU

Polske kålruller, golabki, med cremet ostefyld serveret med en krydderurtedressing

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Det er gratis at deltage, og du kan bare møde op. 

It is free to participate in this event. Ticket is not required.


fredag 16. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00
lørdag 17. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00
søndag 18. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00
mandag 19. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00
tirsdag 20. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00
torsdag 22. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00
fredag 23. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00
lørdag 24. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00
søndag 25. aug. 2024 kl. 09:00 - 18:00