Køkkenscenen på festivalpladsen

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Velkommen til Køkkenscenen – samtaler, smag og skarpe perspektiver

På festivalpladsen i Kødbyen finder du Køkkenscenen – Copenhagen Cookings levende samlingspunkt for samtaler, inspiration og skæve indslag fra madens og kulturens verden.

Her kan du slå dig ned og opleve talks, debatter, podcasts og sanseeksperimenter med nogle af landets mest spændende stemmer fra gastronomi, forskning, formidling og forfatterskab. Det er her, vi sætter smag på idéer og taler om alt det, der rører sig i og omkring køkkenet – fra fermentering og fremtidens fødevarer til madkultur, økologi og kærligheden til smørrebrød.

 

Dyk ned i programmet for Køkkenscenen:

Fredag 15. august

Adam Aamann & Jens Kjeldahl folder løgets dyder ud i en snak om det grønne køkken.

Easy Peacy & Gasa Odense viser, hvordan jordbær kan løfte det salte køkken.

Sansebar med Rikke Bronx & Rasmus Breddahl, et eksperimenterende smagsværksted, hvor sanserne får frit spil – Køb din billet her

Silent Disco under åben himmel med Rikke Bronx – dans med i høretelefoner, når mørket falder på – Køb din billet her.

 

Lørdag 16. august

Ingeniøren optager live podcast om fermentering og genteknologi.

Lindhardt & Ringhof inviterer til formiddagskaffe og samtale om ultraforarbejdet mad.

GastrotoolsBrian Mark fortæller historien om vejen til Bocuse d’Or-guldet.

FDM Travel tager dig med på gastronomiske ruter i Provence.

Kvægafdriftsfonden rejser debatten om oksekød og klima.

Eva Hurtigkarl taler om kogebøger og køkkenkærlighed.

Culinary Institute of Ethiopia bringer etiopiske smage i spil. 

Royal Unibrew står bag en øl-surprise.

DJ MovieStarPlanet lukker aftenen med organiske house beats.

 

Søndag 17. august

Michael Rahbek åbner Smørrebrødets Dag.

Organic Summit tager temperaturen på økologien i dag.

Umut Sakarya & Økologihaven giver urteinspiration til hverdagen. 

Louise Britze inviterer til gudstjeneste med madkulturelt twist. 

My & Mikkel Maarbjerg dykker ned i grøntsager fra jord til tallerken 

 

Mandag 18. august

Claus Meyer & Axel Månsson går grønt med power

Kokkelandsholdet & Provence stiller op i en ægte ratatouille-duel

Kvægafdriftsfonden kigger på, om vi kan spise os til et grønt landskab.

Organic Summit afrunder scenen med en samtale om økologi i en krisetid.

 

Det meste på Køkkenscenen er gratis og kræver ikke billet – du møder bare op og lytter med.

Vi glæder os til at se dig til gode samtaler og nye perspektiver midt i Kødbyen!



Adresse: Køkkenscenen på festivalpladsen, Flæsketorvet 45, 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev