Velkommen til Køkkenscenen – samtaler, smag og skarpe perspektiver
På festivalpladsen i Kødbyen finder du Køkkenscenen – Copenhagen Cookings levende samlingspunkt for samtaler, inspiration og skæve indslag fra madens og kulturens verden.
Her kan du slå dig ned og opleve talks, debatter, podcasts og sanseeksperimenter med nogle af landets mest spændende stemmer fra gastronomi, forskning, formidling og forfatterskab. Det er her, vi sætter smag på idéer og taler om alt det, der rører sig i og omkring køkkenet – fra fermentering og fremtidens fødevarer til madkultur, økologi og kærligheden til smørrebrød.
Dyk ned i programmet for Køkkenscenen:
Fredag 15. august
Adam Aamann & Jens Kjeldahl folder løgets dyder ud i en snak om det grønne køkken.
Easy Peacy & Gasa Odense viser, hvordan jordbær kan løfte det salte køkken.
Sansebar med Rikke Bronx & Rasmus Breddahl, et eksperimenterende smagsværksted, hvor sanserne får frit spil – Køb din billet her.
Silent Disco under åben himmel med Rikke Bronx – dans med i høretelefoner, når mørket falder på – Køb din billet her.
Lørdag 16. august
Ingeniøren optager live podcast om fermentering og genteknologi.
Lindhardt & Ringhof inviterer til formiddagskaffe og samtale om ultraforarbejdet mad.
Gastrotools & Brian Mark fortæller historien om vejen til Bocuse d’Or-guldet.
FDM Travel tager dig med på gastronomiske ruter i Provence.
Kvægafdriftsfonden rejser debatten om oksekød og klima.
Eva Hurtigkarl taler om kogebøger og køkkenkærlighed.
Culinary Institute of Ethiopia bringer etiopiske smage i spil.
Royal Unibrew står bag en øl-surprise.
DJ MovieStarPlanet lukker aftenen med organiske house beats.
Søndag 17. august
Michael Rahbek åbner Smørrebrødets Dag.
Organic Summit tager temperaturen på økologien i dag.
Umut Sakarya & Økologihaven giver urteinspiration til hverdagen.
Louise Britze inviterer til gudstjeneste med madkulturelt twist.
My & Mikkel Maarbjerg dykker ned i grøntsager fra jord til tallerken
Mandag 18. august
Claus Meyer & Axel Månsson går grønt med power
Kokkelandsholdet & Provence stiller op i en ægte ratatouille-duel
Kvægafdriftsfonden kigger på, om vi kan spise os til et grønt landskab.
Organic Summit afrunder scenen med en samtale om økologi i en krisetid.
Det meste på Køkkenscenen er gratis og kræver ikke billet – du møder bare op og lytter med.
Vi glæder os til at se dig til gode samtaler og nye perspektiver midt i Kødbyen!
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev