Kokketræf på Salon

Præsenteres af Salon

Under Copenhagen Cooking har du en helt unik mulighed for at være gæst til en middag i særklasse.

Tre topkokke, Dak, Thomas Hermann og Kamilla Seidler mødes med legenden Røde Claus på Salon til en overdådig middag. Sammen har de udviklet en særlig smagfuld menu, som består af fire snacks, fire retter og en dessert, samt en dertilhørende vinmenu.

Dak Wichangoen
Dak er tidligere køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin, som ligger på Nørrebro i København. Derudover er hun uddannet på Brødrene Koch i Århus og har været gæstedommer i Masterchef flere gange og er fra sæson 7 en del af det faste dommerteam.

Thomas Herman
Thomas blev udlært i 1996 på Restaurant Børkop Vandmølle, og herefter har han arbejdet på blandt andet Falsled Kro på Fyn, Arzak i San Sebastián, La Broche i Madrid og i en årrække som køkkenchef i Kong Hans Kælder. Herman åbnede i 2008 restaurant Herman i Tivolis Hotel Nimb og modtog 10 måneder efter 1 stjerne i Michelin-guiden.

Kamilla Seidler
Kamilla er tidligere chefkok på restaurant Gustu i La Paz, Bolivia. I 2016 blev hun kåret til den bedste kvindelige kok Latinamerikas 50 Best Restaurants. I dag styrer hun køkkenet og er direktør for Restaurant Lola på Christianshavn, der serverer sydamerikansk inspireret mad og arbejder med social bæredygtighed i restaurationsbranchen. 

Claus Christensen - Den Røde
Claus er et ikon i den danske restaurationsbranche og for mange kokke. Han drev og ejede i 28 år den legendariske Restaurant Gammel Mønt. I 2018 skiftede han komfuret på Gammel Mønt ud med Restaurant Salon i Bredgade. 

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Aperitif

Champagne.

-

Snacks:

Østers a’ la Herman

Brasiliansk dadinho med Gold Caviar fra Rossini - Kamilla

Tomat og kammusling - Salon.

Sæsonens svampe med xo-sauce – Dak

-

Retter

Ceviche på sandart og ají amarillo - Kamilla

Thailandsk makrel i tomat - Dak

Svampe bisque, confiterede kalvebrisler, syltede svampe & urter. – Thomas

Indbagt pighvar, spinat og hummersauce - Salon

-

Dessert

Chocolade souffle’ creme anglaise.

Kaffe og petit-fours.

-

Vinmenu

Champagne Taittinger Cuvee Prestige (serveres til alle snacks)

2018 Riesling dr. Loosen

2020 Sancerre Lucien Crochet

2014 Saint Aubin 1 cru. Sur Gamay, Domaine Montille

2019 Moulin en Vent, Phillipe Pacalet

1996 Vintage Port Fonseca



Adresse: Salon, Bredgade 63, 1260 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.