Fermentering, kombucha, scoby og mælkesyrebakterier.
Bliv klog på det hele, og få din egen kombucha med hjem, når Kombucha Time og Nordisk Kombucha inviterer til kombucha-workshop i TorvehallerneKBH.
Under workshoppen lærer du om alt fra gæringsprocessen til smagstilsætning. Vi smager også forskellige kombuchaer, og fortæller om, hvordan du sætter dit eget personlige præg på din hjemmebryg.
Hos Nordisk Kombucha og Kombucha Time fermenterer de te og urter, og laver kombucha med et stort udvalg af smage. Læs mere på Nordisk Kombuchas instagram eller på Kombucha Times instagram.
Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Prisen inkluderer alt du skal bruge til workshoppen.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev