Der er lagt op til en festlig afslutning på ugen, når Kulturhuset Pulsen inviterer dig til middag i kulturhusets smukke lokaler; den tidligere præstebolig ved Skt. Petri Kirken i hjertet af det gamle Latinerkvarter i København.
Middagen serveres ved langborde, og i løbet af aftenen er der mulighed for at få en rundvisning i huset og høre mere om kulturhusets hverdag. Efter middagen åbner baren og der tændes bålfade i den smukke gårdhave. Du er naturligvis velkommen til at blive og nyde din fredag aften midt i Pisserenden i København.
Kulturhuset Pulsen er et netværkstilbud for borgere over 18 år med autismespektrumforstyrrelser (ASF) eller udviklingshæmning. Hver borgergruppe har faste dage i huset, der udover café, fællesspisning og socialt samvær tilbyder en række aktiviteter for stedets brugere. Det kan være alt fra madlavning, manga og yoga til E-sport, bogklubber og håndarbejde.
I præsteboligens gamle køkken holder Aida og René til. Alle hverdage serverer de aftensmad for cirka 30 borgere. Måltidet er en vigtig del af dagligdagen på Kulturhuset Pulsen, fordi det kan være svært for borgerne selv at overskue madlavningen derhjemme.
Derfor sørger Aida og René for, at menuplanen er fyldt med nærende livretter, som giver borgerne et genkendeligt og nærværende holdepunkt i hverdagen.
Velkommen til Kulturhuset Pulsen!
Menu
Gullaschsuppe med kalkun og sorte bønner serveret med hjemmebagt foccaciabrød.
Der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer i caféen.
Aftenens program
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag undervejs.
Kl. 17. 30 - Ankomst og velkomst
Kl. 18.00 - Middag i cafeen
Kl. 19.30 - Bålfadene tændes og baren åbner
Om Kulturhuset Pulsen
Kulturhuset Pulsen er et Netværkstilbud for borgere i Københavns kommune over 18 år med autismespektrum forstyrrelse (ASF) eller udviklingshæmning.
Kulturhuset er åbent alle hverdage kl. 14.00 - 21.30. I caféen kan brugerne købe et dagligt et måltid mad.
Arrangementet er en del af Spis med i vores køkkener, en madfestival i Københavns Kommune, hvor du inviteres til at spise med i nogle af byens 1027 offentlige køkkener.
Festivalen foregår 17. – 28. april, hvor alt fra vuggestuer til plejehjem åbner dørene, så du kan smage på Københavns Kommunes ambitiøse Mad- og Måltidsstrategi.
København står nemlig for bæredygtige måltider, der forener sundhed, velsmag og ansvar for klimaet. Det kan smages i de 70.000 måltider, der hver dag serveres i skoler, daginstitutioner, plejehjem, sociale tilbud og bosteder, kulturhuse, idrætsanlæg, medarbejderkantiner m.m. i Københavns Kommune.