Kystpromenaden

Præsenteres af Food Organisation of Denmark

Kystpromenaden i Aarhusbugten byder på en uge spækket med maritime madoplevelser og -aktiviteter under dette års Food Week fra den 13. – 15. august. Der bliver rig mulighed for at få stillet sin appetit på både naturoplevelser og mad fra havet. Aarhus Ø giver en enestående mulighed for at dyrke begge dele – vel at mærke i hjertet af storbyen.  


Under Food Week hylder vi byens helt særlige forbindelse til havet og giver aarhusianerne endnu flere grunde til at gå på opdagelse i den nye bydel i Aarhusbugten og i dens natur. Med udgangspunkt i Aarhus Lystbådehavn tilbyder vi en række aktiviteter, der tager udgangspunkt i havet som leverandør af både mad og maritime oplevelser. Kom f.eks. ombord på en vaskeægte fiskekutter og smag på et hav af friske fisk - helt gratis. Kom til fiskeauktion på kajen eller konkurrer om at lave den bedste maritime opskrift sammen med en professionel kok.  


Og det bedste af det hele; det er helt gratis at deltage. Du skal blot booke din(e) billet(ter) inden din ankomst. Grundet Covid19-reskriktioner må der maks. være 1000 besøgende på pladsen ad gangen, hvorfor billetsalget er opdelt i intervaller. Intervallet skal angive din/jeres ankomsttidspunkt, og man er velkommen til at være på pladsen, så længe man skulle have lyst. Der kan også bookes gratis billetter i døren på dagen, dog vil man kunne risikere kødannelse.  


Skynd dig at booke din gratis-billet, så du sikrer dig en uforglemmelig, maritim, oplevelsesrig dag til Food Week på Aarhus Lystbådehavn ved Kystpromenaden. Adresse: Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C

En del af Food Week
Arrangementet er en del af Food Week, som er hele Aarhus´ madfestival.  Fra mandag den 9. til søndag den 15. august hylder vi smagen og oplevelserne omkring måltidet, dykker ned i madhistorien, nørder gastro-viden, sanser, nyder og spiser sammen i hele byen.

Følg Food Week her:

Facebook

Instagram

Der er ingen billetter til salg i √łjeblikket til denne event.