Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro inviterer til dessertmiddag.
Som en del af Magasinet Lækkeriers kampagne #SpisMereDessert flyttes Michelin-desserterne ud af de mondæne omgivelser på Søllerød Kro og ind på et uformelt langbord ved Torvehallerne KBH.
Magasinet Lækkerier er vært, når køkkenchef på Søllerød Kro, Brian Mark Hansen, serverer en dejlig dessertmiddag og fortæller og forklarer om sammensætningen af en dessertmenu. For mere info, følg Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro på deres instagram.
Glæd jer til et arrangement med verdensklasse desserter!
Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Billetprisen inkluderer tre-retters dessertmenu samt drikkevarer.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev