Noemi og Stefano kommer fra Bologna, en smuk by beliggende midt i "Italiens største gastronomiske skat", som Forbes sagde. Navnet er Emilia Romagna, men alle kalder det “Emilia“!
En region fyldt på smage, dufte og traditioner nedarvet gennem generationer med en "Vi kan hvad vores bedstemor kunne"-attitude.
Boutique Emilia blev født ud af en passion for italiensk vin og mad og er drevet af en utrættelig kærlighed og respekt for de gastronomiske rødder.
Med en frisk og nysgerrig tilgang og gennem de mange økologiske råvarer af bedste kvalitet giver vores Boutique alle muligheden for at nyde traditionelle og håndlavede pastaopskrifter, lækre regionale produkter og særligt udvalgte italienske vine.
Langbordsmiddagen i Magstræde er en unik mulighed for at være med til en middag under åben himmel, som drejer sig om fællesskaber, naboskaber og samhørighed i en af Københavns ældste gader.
Inkluderet i prisen er, ud over menuen, en dåse af vores festivaløl Københavner Ale samt et flot Jacobsen glas. Øllen kan byttes til en vand på dagen, hvor der også kan købes drikkevarer igennem hele middagen.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyrer.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev