Langbordsmiddag i Magstræde: Boutique Emilia

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Noemi og Stefano kommer fra Bologna, en smuk by beliggende midt i "Italiens største gastronomiske skat", som Forbes sagde. Navnet er Emilia Romagna, men alle kalder det “Emilia“!

En region fyldt på smage, dufte og traditioner nedarvet gennem generationer med en "Vi kan hvad vores bedstemor kunne"-attitude. 

Boutique Emilia blev født ud af en passion for italiensk vin og mad og er drevet af en utrættelig kærlighed og respekt for de gastronomiske rødder. 

Med en frisk og nysgerrig tilgang og gennem de mange økologiske råvarer af bedste kvalitet giver vores Boutique alle muligheden for at nyde traditionelle og håndlavede pastaopskrifter, lækre regionale produkter og særligt udvalgte italienske vine.

Langbordsmiddagen i Magstræde er en unik mulighed for at være med til en middag under åben himmel, som drejer sig om fællesskaber, naboskaber og samhørighed i en af Københavns ældste gader. 

Inkluderet i prisen er, ud over menuen, en dåse af vores festivaløl Københavner Ale samt et flot Jacobsen glas. Øllen kan byttes til en vand på dagen, hvor der også kan købes drikkevarer igennem hele middagen.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyrer. 


Menu

Boutique Platter
Selection of the finest charcuterie from Emilia Romagna, 30 months aged Parmigiano Reggiano, Balsamic vinegar, homemade sauce, bread.
Veggy ravioli
Hand made ravioli filled with organic ricotta and spinach, served with a sauce made with butter and Parmigiano Reggiano 30 months aged
Lasagna
The queen of the classics, 7 layers of pasta, Bolognese Sauce, besciamella and Parmigiano Reggiano.
Dessert
Traditional fresh tiramisù


Adresse: Magstræde, , 1204 Købehavn K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 26. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
á 325,00 kr.
+ 20,00 kr.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »