2020-07-21

Presented by Mad og Marked Events

Kom til madmekka og udendørs råhygge, når Lemvig Events, havnen og Mad & Marked inviterer til Street Food Festival på havnen  

Vi omdanner havnen til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter.   

Fem dage i juli kan du spise dig gennem en gastronomisk jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid    
Og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne.  

 

ÅBNINGSTIDER 21.-25. juli:

ONSDAG: 16.00-21.00    

TORSDAG - LØRDAG: 11.00-21.00

SØNDAG: 11.00-20.00
(Madboderne lukker en time tidligere)
Gratis entre  

 

Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.    

Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv.   

 

Vi glæder os til at se jer igen  
Lemvig Events
Mad & Marked
Havnen

                             

 

 Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.