Mad og identitet i Grønland

Præsenteres af Det Grønlandske Hus

Kom ind i Det Grønlandske Hus og nyd en fire-retters menu skabt af den grønlandske kok Rune Collin. 

Det grønlandske køkken og den grønlandske kost er enormt varieret, og kan byde på en unik kulinarisk oplevelse. Særligt når du er i hænderne på den grønlandske kok Rune Collin, der til dette års Copenhagen Cooking byder på en fire-retters menu, der blandt andet består af både moskusokse og rensdyr.

For mange grønlændere er der en sammenhæng mellem den grønlandske mad og den grønlandske identitet. Identitetspolitik fylder meget i disse år, både globalt set og også i Grønland. 

Nyd en aperitif, mens Lars Lerche fortæller om den grønlandske identitet, der er et tema for dette års udstillinger og events i Det Grønlandske Hus.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Carpaccio på letrøget kammusling og citrusrimmet laks med pesto, krydderurter og croutons

-

Moskusokse-tatar med syltede, sprøde løg, salat på karse og emulsion på arktisk rørhat

-

Rensdyr bagt i trøffelmousseline med confiteret grillet kartoffel, dehydreret tomat, vild timian og sauce bearnaise på Grønlandspost

-

Grønlandsk kaffe rebuilt. Dessert lavet på alle de skønne ingredienser fra grønlandsk kaffe



Adresse: Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1359 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.