Til Copenhagen Cooking for fire år siden blev et nyt venskab skabt. Maksut A?kar, en michelinstjerne kok fra Istanbul bragte hans Istanbulbaserede restaurant neolokal til København og mødtes med Yves Le Lay.
Nu er året 2022, og efter et par hårde år for industrien, mødes de to venner igen. Denne gang på Yves´ nye restaurant à terre, hvor man vil kunne opleve det anatolinske og franske køkkens sammensmeltning. Det bliver en aften med gode smage fra passionerede håndværkere som dertil vil servere gode historier for de heldige gæster.
Man kan se frem til en aften fyldt med lækker mad, skønne vine og gode samtaler.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Seks retter, tre fra hver dygtige kok.
Snacks og petit fours
Syv vine parret til maden
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev