Kom til langbordsmiddag når ”Nørrebro Spiser” i Ægirsgade og mød lokale restauratører, dine naboer og nye københavner bekendtskaber.
Bag langbordsmiddagen står en række Nørrebro iværksættere. Maden og værtskabet leveres af mad-folk og beboere i området.
Råvarerne er dyrket og forarbejdet i og omkring København og tilberedt af kokke fra lokale Nørrebro restauranter.
Du bedes medbringe egen service: tallerken, bestik (kniv, gaffel og dessertske) og drikkeglas.
Restauranterne er:
Tilda og Karl - Det schweizisk/siciliansk – tyske par, der bringer deres kærlighed for autentisk mad, vin og varme værtskab til Nørrebro, efter at have drevet et hotel i hjertet af de schweiziske alper.
Casamadre - Betyder "Mors hus" og står for enkle, ydmyge og ærlige italienske retter, fremskabt med årstidens lokale råvarer, krydret med italienske specialiteter.
Leverandører:
Basal - Byens Landhandel - Lokal landhandel, der kun handler med fødevarer som er dyrket og forarbejdet i hovedstadsområdet. Alle produkter stammer fra landmænd og iværksættere med stor omtanke for jorden og kvaliteten, med kort afstand fra gård til by.
Jazzed on Grains - Bekymrer sig om al mad, men har en forkærlighed for ædle kornsorter, fordi deres rødder og smag stikker dybere end som så.
Birkemosegaard - ligger i et område med en stor koncentration af økologiske landmænd. Det giver gode økologiske vækstbetingelser for både dyr og afgrøder.
Honning Katrine Klinken - Danmarks første honningbutik, der bringer honning og andre biprodukter fra biavlere og madhåndværkere til alle, der sætter pris på god kvalitet og smag.
Bjonko vil stå for musikken aftenen igennem
Det vil være muligt, at tilkøbe non-alkoholiske og alkoholiske drikke til middagen. Drikke der er skabt af danske og skånske producenter.
Arrangementet har fået støtte fra Sharing Copenhagen & Copenhagen Cooking.
Grundet det lundefulde danske vejr forbeholder arrangøren sig retten til at aflyse minimum 24 timer inden arrangementets start.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Der serveres en menu bestående af:
Hjemmelavede focaccia
Fire vegetariske antipasti med danske råvarer i sæson fra Birkemosegaard
Heritage grain pasta fra “Jazzed on grains” med dansk tangsmør og grønne bønner
Panna cotta med honning fra Katrine Klinken
Du vil som gæst sidde ved ét samlet langt langbord med plads til 150 spisende. Medbring Jeres egen service: tallerken, bestik (kniv, gaffel og dessertske) og drikkeglas.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev