Kom og få fingrene i de økologiske råvarer og lær, hvordan du sylter alt det, der frister på markerne i sensommeren. Syltedronningen, Helena Greyston, har stor erfaring med netop at sylte, og vil guide dig til at sylte årstidens økologiske grøntsager i krydret lage.
Du får et fint sylteglas med hjem med din færdige sursyltning.
Vi håber at se dig i Amager Centret.
Husk at medbringe dit eget forklæde.
Pris pr. deltager kr. 75,00 eksklusiv billetgebyr
OBS – 16 pladser pr. workshop
Aktiviteten er støttet af Promilleafgiftsfonden og Økologisk Landsforening.
Kom og lær at sylte lækre økologiske grøntsager med Helena Greyston.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev