Rumpistol koncert

Presented by Strandhotellet Sandvig 1895 Aps

Igennem 20 år har Jens Berents Christiansen aka Rumpistol udviklet sig til en af sin generations bedste og mest nysgerrige elektroniske musikere og producere. Men siden 2020 har hans karriere taget nye markante drejninger, motiveret af personlige oplevelser. Efter at være gået ned med stress i 2018 skabte han det nedbarberede, neoklassiske album ”After the Flood” (2020), skrevet til klaver og strygere, da han pga. sygdommen ikke kunne benytte computeren som arbejdsredskab. Ved at arbejde med et mere organisk udtryk og sin egen skrøbelighed har Rumpistol med sine to seneste album fået hul igennem til mange nye lyttere, der har kunnet spejle sig i musikken og bruge den til at bearbejde sorg, angst og stress.

På ”Going Inside” tager han endnu et ambitiøst kunstnerisk syvmileskridt. Det nye album er således et gennemarbejdet konceptuelt værk, designet som soundtrack til en indre rejse. ”Going Inside” er således opbygget omkring de tre faser (”Ascent”, ”Peak” og ”Descent”) og underliggende subfaser, man gennemlever som deltager i psykedelisk terapi. Resultatet er et frodigt blomstrende og bredt orkestreret album, der både rummer elementer af jazz, folk, roots, elektronisk, ambient og klassisk kompositionsmusik, og hvor de 12 skæringer bevæger sig igennem et flydende forløb. 

Vi glæder os til at genhøre Rumpistol og den nye opsætning, en god ven af huset og et musikalsk indslag som vi ved vil ‘massere din øregang’.

Vi ses i PinsenAddress: Strandpromenaden 7

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.