Sanketur Utterslev Mose

Presented by Sanketure

Nysgerrig på hvad du kan spise fra naturen, eller vil du tilføje nye planter til hvad du allerede kender af den vilde mad?

Så er en sanketur med os lige sagen. Med flere års erfaring og nørderi i køkkenet har vi som underviser og faglært gastronom dannet et kæmpe kendskab til vild mad og hvordan du bruger den i madlavning, både på hverdags niveau og på højere kokke plan.

Det er ren gourmet vandring når vi starter sommer sanketur - top restauranterne vil have dem og du kan også finde dem!

Den tidlige sommer er en særlig sæson fordi her kan kurvene begynde at få fylde på da naturen virkelig bugner af mad og smagene eksplodere i naturen.

På turen vil vi lære om den vilde mad der kan findes i hegnet, på engen, ved mosen og i skovbrynet.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad - og få fyldt i kurven til et måltid eller to!

Vi mødes i Utterslev mose, hvor Pilesvinget og Brønshøj Kirkevej mødes, hvor sanketuren starter og slutter.

Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå omkring 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goderAddress: Pilesvinget 1, 2700 København

Read more: https://sanketure.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.