Sensommerdesserter med Summerbird Organic

Præsenteres af Summerbird Organic & TorvehallerneKBH

Glæd dig til et overflødighedshorn af smagsoplevelser, når Summerbird i anledningen af Copenhagen Cooking byder dig velkommen til deres sensommer dessertmiddag på Festivalpladsen.

Dagens menu laves af naturens bedste og 100% økologiske råvarer. Udover de søde sager hylder Summerbird også biodiversiteten og sætter fokus på sommerfuglenes betydning for vores natur. Vi har inviteret Rasmus Vincentz, der beskæftiger sig med biodiversitet i virksomheden Habitats, forbi til at fortælle om sommerfuglens betydning for at få naturen til at blomstre.

Kom med til en middag, hvor chokoladefristelserne står i kø, og lær, hvordan du kan være med til at passe på vores sommerfugle.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Sparkling summerbird
Sparkling, Amber-chokolade, Baerii kaviar, Piemonte Dragée & Amber Croquant

Den fuldkomne dessert
Vanilje iscreme, Chokolade sauce og Guayas mandler

Heartland Flødebolle
Heartland flødebolle, Raspberry Red mandler, Strawberry mandler og friske bær

Sommerfugl
Pure Amande

Summerbird Tasting
Petit Fours bestående af Amber, Pollock, Fleur de Orange, Piemonte & Mint

Lakrids Yuzu iscreme
Liqourice Yuzu iscreme & Liqourice mandler



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.