Glæd dig til et overflødighedshorn af smagsoplevelser, når Summerbird i anledningen af Copenhagen Cooking byder dig velkommen til deres sensommer dessertmiddag på Festivalpladsen.
Dagens menu laves af naturens bedste og 100% økologiske råvarer. Udover de søde sager hylder Summerbird også biodiversiteten og sætter fokus på sommerfuglenes betydning for vores natur. Vi har inviteret Rasmus Vincentz, der beskæftiger sig med biodiversitet i virksomheden Habitats, forbi til at fortælle om sommerfuglens betydning for at få naturen til at blomstre.
Kom med til en middag, hvor chokoladefristelserne står i kø, og lær, hvordan du kan være med til at passe på vores sommerfugle.
Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Sparkling summerbird
Sparkling, Amber-chokolade, Baerii kaviar, Piemonte Dragée & Amber Croquant
Den fuldkomne dessert
Vanilje iscreme, Chokolade sauce og Guayas mandler
Heartland Flødebolle
Heartland flødebolle, Raspberry Red mandler, Strawberry mandler og friske bær
Sommerfugl
Pure Amande
Summerbird Tasting
Petit Fours bestående af Amber, Pollock, Fleur de Orange, Piemonte & Mint
Lakrids Yuzu iscreme
Liqourice Yuzu iscreme & Liqourice mandler
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev