Kom til middag hos Hahnemanns Køkken og smag en række autentiske Sri Lanka specialiteter tilberedt af David De Silva med stor inspiration fra sin srilankanske far samt dufte og smage fra farmors ildsted i den lille baggård i hovedstaden Colombo. (NB: Vil du lære at lave maden fra denne middag, så kan du komme på kokkeskole med David, 26/10. Læs mere her)
David de Silva (Davids Bistro), har tilbragt en del af sit liv på Sri Lanka, og har omfavnet sin gastronomiske arv så eftertrykkeligt, at han både har lært at mestre det autentiske, lokale køkken samt skabt virksomheden Kandy Spices, der producerer single origin krydderier dyrket på en social bæredygtig og miljømæssig forsvarlig måde.
Ved middagen skal du nyde Davids familiefavoritter tilberedt som farmor gjorde i køkkenet i Colombo – med de gode aromatiske krydderier fra de vilde skovhaver omkring byen Kandy. Glæd dig til en aften med Sri Lankas farver, dufte og smage.
MENU:
SRI LANKA SNACKS
BEEF CURRY
Økologisk okse serveret i stærk og krydret sauce med srilankanske krydderier
SAMBA RICE
Aromatiske srilankanske ris
BEETROOT CURRY
Rødbede i krydret sauce med korianderfrø, ingefær, chili og kokosmælk
GREEN BEAN MALLUNG
Stir-fried, fint snittede grønne bønner med løg, gurkemeje og revet kokos
DHAL CURRY
Dhal af røde linser med gurkemeje, kanel og karryblade
AUBERGINE MOJO
Stærk og krydret pickle af auberginer, løg, krydderier og chili
POTATO KIRI HOTHI
Kartofler i mild og cremet sauce med bukkehorn, gurkemeje og kokosmælk
“GOTU KOLA” SALAD
Frisk salat med grønt, løg, tomat og lime
COCONUT SAMBOL
Revet kokosnød med løg, frisk lime og rød chili
Alle retter er veganske undtaget beef curry