Kom forbi Festivalpladsen på Israels Plads, lørdag den 27. august, under Copenhagen Cooking. Her retter vi endnu en gang retter fokus mod vores ikoniske spise, smørrebrødet - til Smørrebrødets Dag 2022.
Med et hav af nye og traditionelle variationer formår smørrebrødet, i høj grad, at bevare sin status som en favorit på menukort landet over. På vores bedste restauranter står klassiske og moderne fortolkninger side om side, hvor gamle dyder og kreativitet på smukkeste vis forenes.
Dette fortsætter vi med at fejre til smørrebrødets Dag, hvor vi igen inviterer nogle af fagets allerdygtigste, til at give os deres bud på det bedste smørrebrød.
Årets restauranter er:
Billetten inkluderer seks stykker signatursmørrebrød (OBS! stykkerne er halve stykker, men nok til at mætte) og vores egen iskolde festivaløl fra Jacobsen.
Hver seating varer 1,5 time.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Aamanns
Bagte tomater med marinerede kantareller, estragon mayonnaise og ristede boghvedekerner
Espehus Kro
Røget makrel, nye danske kartofler, friskost, jalapeno og dildolie
Møntergade
Tatar med Comté, syltede bær og pebermayonnaise
Restaurant Schønnemanns
Brisling med citron- og peber mayonnaise, grillet citron og toast
Norrlyst
Christiansøpigens Kryddersild med grønkål, miso og tyttebær
Restaurant Kronborg
Rillette på sæsonens fisk med æble og jordskokker
Serveres med vores iskolde festivaløl fra Husbryggeriet Jacobsen.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev