Kål & Ko-minoen: The Pescatarian

Præsenteres af Mælkeafgiftsfonden x Copenhagen Cooking

Velkommen til The Pescatarian, som er en del af Kål- & Ko-minoen under Copenhagen Cooking. Retten er begrebet af en kærlighedshistorie mellem friske grøntsager fra de små, lokale gårde omkring København og oste fra Arla Unika.

Menuen købes på stedet direkte hos restauranten. Det anbefales at booke bord direkte ved The Pescatarian gennem deres hjemmeside.

Som en del af Kål- & Ko-minoen kan du opleve:

Din vært

The Pescatarian er den anden restaurant af Johan Burich-Holck, som står bag den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Ud over høje gastronomiske standarder lægger han vægt på sundhed og miljø som centrale principper.

Retterne vil blive præsenteret som smagsprøver med fisk og skaldyr, frugt og grøntsager med fokus på bæredygtighed og økologiske råvarer. Gæsterne kan se frem til en fremragende madoplevelse med service i verdensklasse.

En del af Kål & Ko?

Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen at lave mad med sæsonens råvarer og vise, hvad mejeri kan gøre for grøntsagers smag, tekstur og fylde, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser fyldt med lækkert mejeri.

Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.

Kål i fokus

Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.



Adresse: Amaliegade 49, 1256 København K

MENU

Stegt courgetteblomst fra Danmark med syltede og grillede kirsebær & friske hindbær vendt i lang peber.

Creme og en skummende sauce på Gammelknas toppet med en forglemmigej.

GODT AT VIDE

Retten købes direkte af The Pescatarian som en del af deres menu.

Det er en god idé at bestille bord hos restauranten. Dette gør du her.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Du bestiller og betaler for retten, når du besøger restauranten.

You order and pay for the dish, when you are at the restaurant.