Torsdag d. 22. August
Kl. 16.00 - Kl. 19.00
Dessertmiddag med Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro
Kl. 20.00 - Kl. 21.00
Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl-workshop mede brygmester Sven Dekleermaeker
Fredag d. 23. August
Kl. 12.00 - 14.00
Umut x Zwilling knivslibnings-workshop
Kl. 16.00 - 17.30
Gastronomiens spor i det danske samfund - En talk præsenteret af Det Danske Gastronomiske Akademi
Kl. 18.00 - 18.45
Økologiske danske oste i dit sommerkøkken - En ostesmagning præsenteret af Mejeriforegningen
Kl. 19.00 - 19.45
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
Kl. 20.00 - 20.45
Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville
Lørdag d. 23. August
Kl. 11.30 - 19.30
Kl. 20.00 - 21.30
Ølmusikbanko med Folkehuset Absalon
Søndag d. 25. August
Kl. 10.00 - 11.00
Yoga & BMO - en forfriskende yogatime efterfulgt af Jalm&B's bolle med smør og ost
Kl. 12.00 - 12.45
Olivenoliesmagning med tapas - præsenteret af Olivoteque & Gastronomi
Kl. 13.00 - 14.00
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev